Μενού
Καλάθι

Γνωρίστε την εταιρεία Trace Shoes

Η μπουτίκ ποιοτικών γυναικείων υποδημάτων “Trace”, εξυπηρετεί απρόσκοπτα την αγαπητή πελατεία  της για περισσότερα από 35 έτη ακριβώς στην ίδια διεύθυνση Κορίνθου 224 & Αγίου Νικολάου στη καρδιά της Πάτρας .

Το όνομα “Trace” δικαίως ταυτίζεται και έχει γίνει πλέον συνώνυμο με τις έννοιες:


  • Άριστη Εξυπηρέτηση. Κάθε πελάτης μας, αντιμετωπίζεται με μοναδικότητα δίνοντας έμφαση στη κάλυψη των ξεχωριστών αναγκών και απαιτήσεων που έχει.
  • Κορυφαία Ποιότητα από Έλληνες Κατασκευαστές. Είμαστε πιστοί λάτρεις του πραγματικού ποιοτικού δέρματος και έννοιες όπως δερματίνη, τεχνόδερμα κ.λ.π. δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα στα προϊόντα μας. Επιλέγουμε και εμπιστευόμαστε για την παραγωγή των προϊόντων μας τους εμπειρότερους Έλληνες κατασκευαστές, συνειδητά παραβλέποντας το υψηλότερο κόστος αφού μόνο έτσι επιτυγχάνουμε άριστης ποιότητας προϊόντα αλλά παράλληλα ενισχύουμε και την Ελληνική οικονομία.
  • Καλαισθησία. Οι επιλογές των σχεδίων μας έχουν σαν κριτήρια αφενός την καλαισθησία, ώστε να προάγουν την ομορφιά και τη θηλυκότητα της γυναίκας κάνοντάς την μοναδική και ξεχωριστή σε κάθε ιδιαίτερη δημόσια εμφάνιση της, αφετέρου  την άνεση που εξασφαλίζουν οι προσεκτικά επιλεγμένες φόρμες των υποδημάτων μας.

Οι αυστηρές επιλογές της fashion consultant,  Αναστασίας Λάττα, νέας ιδιοκτήτριας του Trace από το 2016,  έχουν δώσει νέα πνοή στην ιστορία της Boutique η οποία αποτελεί σταθερή αξία στην αγορά του ποιοτικού κλασσικού, καλαίσθητου γυναικείου υποδήματος. Στόχος της η συνεχής και περαιτέρω αναβάθμιση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών  στις πελάτισσές μας γιατί αξίζουν τα καλύτερα.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ TRACE?

 

·         Τα επώνυμα υποδήματα Trace  είναι πολυτελή χειροποίητα και δερμάτινα. Είναι εξαιρετικής ποιότητας κατασκευάζονται στην Ελλάδα με πολύ μεράκι από αυστηρά επιλεγμένα εργαστήρια απο τους καλύτερους και πιο έμπειρους τεχνίτες.

·         Τα υποδήματα Trace ακολουθούν τις γραμμές και τα σχέδια που επιτάσσει η μόδα  επιλέγοντας όμως γραμμές που είναι ιδιαίτερα κομψές και ταυτόχρονα κλασικές.

·         Η εταιρεία Trace προσφέρει ενδυματολογικές συμβουλές  και προτείνει τους καλύτερους συνδυασμούς υποδημάτων και αξεσουάρ για μια ξεχωριστή εμφάνιση και σύμφωνα πάντα με την κάθε κοινωνική περίσταση.

·         Σας παρέχει την δυνατότητα της εξειδικευμένης παραγγελίας        Measure To Made. Μπορείτε να επιλέξετε υλικό, χρώμα, ύψος τακουνιού, μεγέθη από 35 έως 44 και ιδιαίτερο στολισμό δημιουργώντας το παπούτσι των ονείρων σας.

·         Η εταιρεία Trace εγγυάται τα προϊόντα της για 1 χρόνο από την ημερομηνία αγοράς. Εφόσον υπάρχει κατασκευαστικό σφάλμα και δεν έχουν υποστεί κακοποίηση ή κατασκευαστική τροποποίηση.