Μενού
Καλάθι

Εταιρικό Προφίλ

Η μπουτίκ ποιοτικών γυναικείων παπουτσιών   Το «Trace», εξυπηρετεί απρόσκοπτα το αγαπημένο του πελατολόγιο για περισσότερα από 35 χρόνια στην ίδια ακριβώς διεύθυνση Κορίνθου 224 & Αγίου Νικολάου στην καρδιά της Πάτρας.

Το όνομα "Trace" προσδιορίζεται σωστά και έχει γίνει πλέον συνώνυμο με τις έννοιες:


  • Άριστη εξυπηρέτηση . Κάθε πελάτης μας αντιμετωπίζεται με μοναδικότητα, δίνοντας έμφαση στην κάλυψη των μοναδικών αναγκών και απαιτήσεων του.
  • Κορυφαία ποιότητα από Έλληνες κατασκευαστές . Είμαστε πιστοί λάτρεις του δέρματος πραγματικής ποιότητας και έννοιες όπως δερματίνη, τεχνητό δέρμα κ.λπ. δεν έχουν θέση ανάμεσα στα προϊόντα μας. Επιλέγουμε και εμπιστευόμαστε τους πιο έμπειρους Έλληνες κατασκευαστές για την παραγωγή των προϊόντων μας, αγνοώντας συνειδητά το υψηλότερο κόστος αφού μόνο έτσι επιτυγχάνουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και ταυτόχρονα ενισχύουμε την ελληνική οικονομία.
  • Καλαισθησία . Οι επιλογές των σχεδίων μας έχουν ως κριτήριο αφενός την κομψότητα, ώστε να προβάλλουν την ομορφιά και τη θηλυκότητα της γυναίκας, καθιστώντας την μοναδική και ξεχωριστή σε κάθε συγκεκριμένη δημόσια εμφάνιση, αφετέρου την άνεση που εξασφαλίζει η προσεκτική επιλεγμένες μορφές των παπουτσιών μας.

Οι αυστηρές επιλογές της συμβούλου μόδας , Anastasia Latta , της νέας ιδιοκτήτριας του Trace από το 2016, έδωσαν νέα πνοή στην ιστορία της Boutique, η οποία αποτελεί σταθερή αξία στην αγορά ποιοτικών κλασικών, κομψών γυναικείων υποδημάτων. Στόχος της είναι η συνεχής και περαιτέρω αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες μας γιατί αξίζουν το καλύτερο.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ TRACE;

 

·          Τα υποδήματα Trace είναι πολυτελή χειροποίητα και δερμάτινα. Είναι άριστης ποιότητας, κατασκευάζονται στην Ελλάδα με μεγάλη προσοχή σε αυστηρά επιλεγμένα συνεργεία από τους καλύτερους και πιο έμπειρους τεχνίτες.

·          Τα υποδήματα Trace ακολουθούν τις γραμμές και τα σχέδια που υπαγορεύει η μόδα   επιλέγοντας όμως γραμμές ιδιαίτερα κομψές και ταυτόχρονα κλασικές .

·          Η Trace προσφέρει συμβουλές για ρούχα   και προτείνει τους καλύτερους συνδυασμούς παπουτσιών και αξεσουάρ για μια μοναδική εμφάνιση και πάντα σύμφωνα με κάθε κοινωνική περίσταση.

·          Σας παρέχει τη δυνατότητα της εξειδικευμένης παραγγελίας Measure To Made . Μπορείτε να επιλέξετε υλικό, χρώμα, ύψος τακουνιού, μεγέθη από 35 έως 44 και ιδιαίτερη διακόσμηση το παπούτσι των ονείρων σου.

·          Η εταιρεία Trace εγγυάται τα προϊόντα της για 1 χρόνο από την ημερομηνία αγοράς. Αρκεί να υπάρχει κατασκευαστικό σφάλμα και να μην έχουν υποστεί κατάχρηση ή κατασκευαστική τροποποίηση.